Klauzula informacyjna zgodna z RODO
Informujemy, że:
 
  1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest TOTUS" STUDIO REKLAMY S.C. K.PĘCZEK, J.SZMANIA z siedzibą przy ul. Rzgowska 147, w Łodzi (kod pocztowy:93-303), tel.: +48 42 646 12 12.
  2. Celem zbierania danych jest obsługa partnerów handlowych/biznesowych. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wycen/zamówień klientów i obiegu dokumentów z tym związanych. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja zamówień klienta oraz dalsza współpraca.
  3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  4. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
  5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików cookies, prosimy opuść stronę lub zablokuj takie pliki w ustawieniach swojej przeglądarki Polityka prywatności.